Destacats

Finca molt gran de 165.492 m2 a Felanitx

Migjorn de Mallorca-Sud-Est, Mallorca, Campos, Felanitx
  • €1,200,000
A la venda

Resum

  • 500
  • 165492
  • Parcel · la m²

Gran finca i parcel·la amb una superfície de 165.492 m2, dels quals 101.000 m2 són de conreu de secà i 63.310 m2 de matoll.
Situat al punt més alt del terme municipal de Campos, amb vistes lliures sobre el pla de Campos i Santany. Totalment barrat per un mur tradicional de pedra seca, amb accés per carretera asfaltada des de la carretera Campos – Felanitx, a uns 1,4 km. A la parcel·la hi ha plantacions d’arbres com garrofers, oliveres silvestres, figues, lledoners, pins, a més de diferents tanques fetes amb parets tradicionals de pedra. La finca té la seva pròpia aigua d’un pou i una cisterna. Dos comptadors d’electricitat, un amb una potència trifàsica de 13,5 Kw. i una altra fase monofàsica de 2,1 Kw.
La casa principal data del segle XV amb una superfície aproximada de 500 m2. Distribuïda a la planta baixa amb una gran cuina antiga, dos dormitoris, una cuina nova, un celler amb entrada excavada a la roca, un bany, un safareig, un forn de llenya, una zona per a animals, magatzems de gra i un paller . La majoria d’aquesta planta baixa es construeix amb sostres de volta amb pedra arenisca mallorquina (mares). El primer pis té una sala i dues sales diàfanes preparades per a la seva distribució amb dues terrasses.
Hi ha una gran varietat d’altres construccions, una petita construcció per a animals també feta amb pedra tradicional i gres (mares) d’uns 40 m2. Una altra construcció per a animals amb una façana de 25 metres lineals per 4,5 m (112 m2) feta de paret de pedra i bigues de fusta. Al centre de la parcel·la hi ha un tradicional molí de vent per a l’extracció d’aigua feta de gres (mares) i estany de pedra que mesura 10 metres per 4 metres amb una profunditat de 190 cm.
Un gran magatzem agrícola d’uns 850 m2 construït el 1979, que es va utilitzar per a la producció ramadera i l’emmagatzematge de farratge i maquinària.
Dades d’edificació de la parcel·la: d’acord amb la normativa urbanística del Consell Insular de Mallorca, el Sòl Rústic General (SGR) i l’Àrea d’Interès Agrari (AIA), a la Zona 7 de Mitjorn, un màxim del 4% del total del superfície. Per a la conversió en hotel rural o agroturisme l’1,1% dels edificis existents i per als edificis nous el 20% del nucli superior, amb un màxim de 60 habitacions (en el cas de l’hotel rural).. Tot i que l’àrea específica es classifica com a zona agrícola, no hi ha restriccions especials.

Features

Escoles Internacionals Mallorca
Paviment
Seguretat de la propietat

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Abi Tottman

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Abi Tottman
  • Mallorca Property Guru Abi Tottman