Projecte de reforma Antiga Bodega La Balear Binissalem Mallorca

Raiguer-Centre, Mallorca, Binissalem
  • €420,000
A la venda

Resum

  • 510
  • 476
  • Parcel · la m²

En venda a Mallorca els antics edificis d’una bodega en venda a Binissalem el poble central de la Denominació d’Origen Binissalem Mallorca.

Dues parcel·les urbanes venudes juntament amb les ruïnes de dos edificis antics, un dels quals l’Antigua Bodega La Balear va ser una de les bodegues originals del poble de Binissalem, l’altre va actuar tant com a punt de venda del vi de la bodega com d’altres productes inclosos l’oli d’oliva i el blat.
Amb una superfície total de 476m2 i una construcció de 516m2, tota la parcel·la està envoltada de vells murs de pedra tradicionals de Mallorca.
Llistades al patrimoni històric, aquestes propietats només es poden reformar com una sola propietat o bé l’habitatge exterior ha de romandre igual quan es veu des del carrer, tot i que hi ha la possibilitat d’afegir finestres al lateral de l’edifici que dóna al nord de Can Gelabert. .
Dins del jardí / pati emmurallat, la redistribució de la reforma hauria de ser acordada per l’ajuntament amb consulta sobre l’estat dels edificis del patrimoni històric.
Aquesta consulta requereix que l’exterior es mantingui com a original quan es veu des del carrer, però la reforma d’elements com la reutilització del gran dipòsit d’aigua que s’utilitzava per a la producció de vi al pati com a piscina normalment es concedeix, cosa que sí que dóna l’opció de la creació d’una casa realment única.

Features

Escoles Internacionals Mallorca
Utilitats i Serveis Públics / Aigua / Electricitat
Vistes de la propietat

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard
  • Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard