Traspaso Mallorca Café Binissalem, un lloguer comercial d’una cafeteria amb llicència en ple funcionament de 160 m2 amb una terrassa de 80 m2 molt agradable, ben situat a la carretera principal del poble de Binissalem perfectament ubicat per atreure ciclistes i amb costum habitual de grups de ciclistes durant la primavera estiu i la tardor i està idealment situat per beneficiar-se d’aquest tipus de turisme tan popular a Mallorca.

L’interior de la cafeteria disposa de totes les comoditats, dos banys, tres unitats d’aire condicionat, càmeres de seguretat, focus integrats a tot arreu, un bar ben assortit i ha estat recentment redecorat i equipat.

Una cuina industrial totalment equipada, amb dues zones de preparació d’aliments, zones d’emmagatzematge i d’elaboració de begudes.

La zona de la terrassa es pot cobrir completament amb un tendal de lona per fer ombra durant el dia i té lleugeresa per a les nits.

Característiques: Sistema d’alarma, Càmeres de seguretat, Persianes, connexió elèctrica trifàsica, aire condicionat, bona ubicació, opció de fer-se càrrec de la SL annexa a la cafeteria.

L’import mensual del lloguer és d’uns 850€ mensuals molt raonables.

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard
  • Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard