Xalet en venda a Mallorca al Pla de na Tesa Marratxí una zona tranquil·la i buscada a prop de Palma de Mallorca. Quatre habitacions, tres banys, jardí, garatge i piscina. Distribuïda a la planta baixa amb un gran rebedor que dóna a la sala d’estar menjador amb foc de llenya, la gran cuina independent que disposa d’una gran illa de cuina també disposa d’un ampli espai per a una taula de menjador. Un bany complet i un dormitori que com totes les estances principals de la planta baixa té accés al jardí del voltant. També hi trobem un garatge doble i un safareig accessible per a la cuina. A la primera planta hi ha tres habitacions dobles totes amb sortida a la terrassa amb vistes obertes, un bany complet, i el dormitori principal del qual disposa de bany en suite i vestidor. El jardí envolta la casa i té arbres madurs i vistes obertes.

El Pla de Na Tesa és un barri urbà que pertany al municipi de Marratxi, el nucli històric que envolta l’Església de Sant Llàtzer data de la dècada de 1850. Antigament una zona agrícola, ha crescut una comunitat de cases unifamiliars al voltant del poble original, popular entre les famílies perquè té un ambient de poble però es troba a prop de Palma de Mallorca.

Presentació

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard
  • Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard