Termes i condicions

Exempció de responsabilitat per a Mallorca Property Guru
Si necessiteu més informació o teniu cap pregunta sobre l’exempció de responsabilitat del nostre lloc, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres

Tota la informació proporcionada pels propietaris d’immobles d’aquest lloc web es publica de bona fe i amb finalitats exclusivament informatives.

Mallorca Property Guru no ofereix cap garantia sobre la integritat, fiabilitat i exactitud d’aquesta informació.

Qualsevol acció que realitzeu sobre la informació que trobeu en aquest lloc web (Mallorca Property Guru) està estrictament sota la vostra responsabilitat. Mallorca Property Guru no serà responsable de cap pèrdua i / o dany relacionat amb l’ús del nostre lloc web.

Des del nostre lloc web, podeu visitar altres llocs web seguint hiperenllaços a aquests llocs externs. Tot i que ens esforcem per proporcionar només enllaços de qualitat a llocs web útils i ètics, no tenim cap control sobre el contingut i la naturalesa d’aquests llocs. Aquests enllaços a altres llocs web no impliquen una recomanació per a tot el contingut que es troba en aquests llocs. Els propietaris i el contingut del lloc poden canviar sense previ avís i es poden produir abans que tinguem l’oportunitat d’eliminar un enllaç que pot ser que hagi quedat “malament”.

Tingueu en compte també que, quan sortiu del nostre lloc web, és possible que altres llocs tinguin diferents polítiques i condicions de privadesa que estan fora del nostre control. Assegureu-vos de comprovar les polítiques de privadesa d’aquests llocs, així com les seves “Condicions del servei”, abans de dedicar-vos a cap empresa o de penjar informació.

Consentiment
En utilitzar el nostre lloc web, accepteu la nostra exempció de responsabilitat i accepteu els seus termes.

Actualització

Si actualitzem, esmenem o fem algun canvi en aquest document, aquests canvis es publicaran aquí de manera destacada.

Compare listings

Compare