Propietat en venda Capdepera Mallorca

Localització a la comarca de Llevante al nord-est de Mallorca

Propietat en venda Capdepera Mallorca

Immobiliària Capdepera Mallorca Situat al Llevant, aquest petit municipi és la part més al nord de la costa oriental de Mallorca. El poble fortificat data de l’any 1300 Jaume II d’Aragó va ordenar la construcció d’una torre de guaita i castell per vigilar la costa. El castell emmurallat es troba al punt més alt del poble i domina el paisatge del poble de sota. Aquesta zona de Mallorca és famosa per l’escarpada del seu litoral, així com per la gran quantitat de cales trobades: Capdepera té 40 quilòmetres de litoral amb platges que majoritàriament tenen la Bandera Blava de qualitat atorgada per la Fundació. Educació Ambiental Europea. Les platges situades a prop del municipi són: La Pedruscada, Son Moll, Cala Rajada, Cala Gat, l’Olla, Cala Lliteres, Cala Agulla i Cala Moltó. A més de les platges, són importants per a la zona el port esportiu on s’ha desenvolupat l’activitat pesquera, el far de Capdepera i el Palau March, propietat de la família de bancs March. Cala Rajada es troba entre les principals destinacions turístiques de l’illa. El turisme va començar a arribar a Mallorca als anys 60; Abans cala Rajada era un petit port pesquer. El port original encara existeix avui dia, però s’ha convertit més en un destí d’embarcacions turístiques i esportives que el port pesquer que era. Cala Rajada és el punt més proper entre Mallorca i Menorca, per això ha tingut un paper important en l’economia de l’illa al llarg dels anys. En dies clars, des d’aquí no és difícil veure l’illa de Menorca i la ciutat de Ciutadella.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

Immobles en venda a Llevante, al nord-est de Mallorca. Finques Masies Cases de poble Terreny Obra Nova. Llevante, la zona nord-est de Mallorca més coneguda pel Parc Natural de la Península de Llevant, un paisatge més accidentat que la zona central de l’illa, amb menys agricultura i un ambient més salvatge, la regió té moltes menys badies i platges naturals que altres regions. també té menys turisme. Hi ha menys propietats de totes les categories, tant cases de poble com propietats de camp recentment reformades. temps a Mallorca sense necessitat de fer un ús habitual de l’aeroport. Municipis del Llevant de Mallorca, i els nuclis o urbanitzacions associades. Artá –Colònia de Sant Pere -Betlem -Montferrutx -s’Estanyol Capdepera -Cala Rajada -Font de Sa Cala -Cala Gat -Cala Lliteras -Cala Mesquida -Canyamel Manacor -Porto Cristo -s’Illot -Cales de Mallorca -Cala Anguila -Cala Mendia -Son Macià -Cala Murada San Lorenzo del Cardezar -Son Carrió -Son Moro -La Coma -Son Moro – Bonavista Son Servera -Cala Bona -Cala Millor -Costa dels Pins -Port Nou

Logo Mallorca Property Guru

Compare listings

Compare