Propietat en venda Montuiri Mallorca

Ubicació de la comarca del Pla al centre de Mallorca

Propietat en venda Montuiri Mallorca

Immobles en venda Montuiri Mallorca. Montuiri, a la comarca del Pla de Mallorca, es troba a la carretera de Palma de Mallorca a Manacor, principal població del Llevant. El poble data de l’època medieval amb jaciments arqueològics als voltants de l’edat del bronze com Son Fornes del 900 aC, Museu Arqueològic de Son Fornés . El poble està situat en un petit turó que s’aixeca sobre els camps de blat, i els ametllers pels quals és conegut el municipi. Despoblat durant la dècada de 1960 a mesura que els vilatans més joves trobaven atractiu el treball a les estacions costaneres i es van allunyar, el poble ha tingut un renaixement des dels anys 2000 i té restaurants i cafeteries populars, hotels rurals i finques amb llicències de vacances ETV a prop. L’encant tradicional del poble, la proximitat al Golf de Son Gaul i el fàcil accés a l’aeroport i Palma de Mallorca són el que la fan popular entre els compradors estrangers.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

Immobles en venda al Pla central de Mallorca. Finques Masies Cases de poble Terreny Obra Nova. El Pla de Mallorca. regió més agrícola de l’illa famosa pels molins de vent que són emblemàtics de Mallorca, els pobles són més petits, més tranquils, i el ritme de vida és més lent. Sense la riquesa del Raiguer del comerç dels segles XVIII i XIX les propietats són més petites als pobles i les construccions rurals es troben sovint en parcel·les més petites. Els preus són més baixos que el Raiguer als pobles menys coneguts però igualment cars a pobles propers a Palma com Santa Eugènia i Sencelles, que també són demanats pels viatgers de Palma.

-Algaida -Pina -Randa -Ariany -Costitx -Lloret de Vistalegre -Llubí -Maria de la Salut -Montuïri -Muro -Petra -Porreres -Sant Joan -Santa Eugènia -Santa Margalida -Sencelles -Biniali -Cas Canar -Sineu -Vilafranca de Bonany

No s'han trobat béns immobles. Contacta amb nosaltres amb els teus criteris de cerca

Logo Mallorca Property Guru

Compare listings

Compare