Casa en venda Mallorca, projecte de reforma Llubi

Pla de Mallorca-Centre, Mallorca, Lubi
  • €450,000
A la venda

Resum

  • 267
  • 1149
  • Parcel · la m²

Es ven Mallorca, al poble de Llubi a la zona sud del poble, una gran propietat d’aproximadament 267m2 parcialment reformada i reconstruïda el 2002 amb llicència de l’ajuntament del poble. Originalment dos edificis industrials, tots dos anteriors a 1956, la propietat principal ha estat parcialment reconstruïda en una casa de tres nivells amb soterrani, planta baixa i primer pis, amb una extensió a la part posterior de l’edifici d’un gran porxo. El projecte parcialment completat el 2002 va ser per a una propietat de tres dormitoris i dos banys amb una gran cuina menjador i sala d’estar. L´amplíssim jardí de 1.149 m2 està orientat al sud-est amb vistes al sud sud-est a camp obert i té una edificació en ruïnes de 100m2 que es pot reformar com a garatge o cuina d´estiu. Ubicada en una parcel·la de cantonada, la casa ofereix bones opcions per a una casa gran amb un assolellat jardí i piscina orientats al sud.

També és possible comprar la casa a una parcel·la de 672m2 per un preu reduït, i la parcel·la edificable de 477m2 a la dreta de la casa de forma independent.

Llubi és un petit poble a l’est d’Inca, amb una plaça encantadora amb cafès i dos restaurants molt populars. Muy bien comunicado con Palma e Inca por carretera y el servicio de tren desde Palma.

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Saionara Jackson

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Saionara Jackson
  • Mallorca Property Guru Saionara Jackson