Destacats

En venda a Petra Mallorca

Pla de Mallorca-Centre, Mallorca, Petra
  • €3,600,000
A la venda

Resum

  • 2
  • Dormitoris
  • 1
  • Banys
  • 986
  • 945648
  • Parcel · la m²

En venda Petra Mallorca La històrica finca Son Ribotet situada al nord-oest del poble de Petra i a l’est del poble d’Ariany, en el paisatge fèrtil del Pla de Mallorca. Situada en una posició elevada la propietat de 945648 m2 aprox. o 100 hectàrees. Té unes vistes espectaculars de 360º del camp al nord-oest de la vall del Torrent de Petra i al sud-est de la vall del Riero de na Borgers, la serra de Tramuntana i vistes al mar sobre la badia d’Alcúdia. La casa pairal de dues plantes a la part nord-oest de la parcel·la té 986 m2 construïts incloent estables i pallers, i es pot reformar com a gran casa particular o hotel rural.

La propietat també ofereix l’opció de dividir en cinc parcel·les de 43.206m2 – 301.267m2 – 202.206m2 – 217.168m2 i 137.400m2. Cadascun dels quals té la possibilitat de construir un xalet o finca tradicional mallorquina de 250 m2 amb dos nivells, que també pot incloure una planta soterrani per a garatge privat i sala de màquines i una piscina de 35 m2. Tota la parcel·la està totalment tancada amb murs de pedra tradicionals i terrasses amb murs de pedra seca. El paisatge de la propietat de terrasses i zones forestals és un entorn únic per al desenvolupament d’un conjunt d’habitatges particulars. Les platges de la costa nord de Mallorca i l’est de l’illa es troben a 20 minuts de l’aeroport a 40 minuts, des de la ubicació de les finques entre la tranquil·la carretera rural Cami de Son Ribotet i la Ma 3330 fins a Son Serra de Marina.

Features

Característiques Extra Especials
Estat de la propietat
Jardí
Piscina
Ubicació de la propietat
Utilitats i Serveis Públics / Aigua / Electricitat
Vistes de la propietat

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Saionara Jackson

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Saionara Jackson
  • Mallorca Property Guru Saionara Jackson