En venta en Mallorca, Lloseta

Raiguer-Centre, Mallorca, Lloseta
  • €135,000
A la venda

Resum

  • 131
  • 53
  • Parcel · la m²

Casa de poble típica mallorquina al poble de muntanya de Lloseta, situada al centre del poble damunt la plaça principal i l’església. Aquesta casa de 131m2 a tres nivells té la possibilitat de reformar-la com una casa de tres habitacions amb garatge, entrada i cuina menjador a la planta baixa. Saló de dos dormitoris amb bany a la primera planta i un gran terrat orientat al sud amb vistes al´església i al poble amb l´opció d´un tercer dormitori o saló gran amb un lavabo.

Lloseta és a 25 minuts de Palma ia menys de 10 minuts d’Inca, la capital de la regió, que compta amb totes les comoditats, inclosos grans supermercats, escoles i connexions de tren i autobús a Palma.

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Saionara Jackson

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Saionara Jackson
  • Mallorca Property Guru Saionara Jackson