Terreny en venda a Mallorca Ariany

Pla de Mallorca-Centre, Mallorca, Ariany, Petra
  • €280,000
A la venda

Resum

ID Propietat: 617
  • 28420
  • Parcel · la m²

Terreny en venda a Mallorca Ariany Un solar rústic amb vistes immillorables a la serra de Tramuntana i la serra de Llevant. Així mateix, al costat sud de la parcel·la hi ha vistes a l’acollidor poble d’Ariany entre d’altres com Maria de la Salud i Santa Margalida. Situat en una zona rural molt tranquil·la i molt a prop del bonic poble de Petra.

La finca té molt bona comunicació amb la carretera principal que va a Inca i Manacor. També té diferents accessos i en molt bon estat ja que són camins asfaltats. El terreny té una vegetació diferent, una part de la parcel·la és pineda i l’altra una zona de bancals d’oliveres silvestres en un vessant orientat al sud-est.

Es pot construir una casa unifamiliar aïllada de 2 plantes, 300 m2, amb piscina i 100 m2 per a altres zones per exemple garatges o un despatx o gimnàs. En total 400 m2 disponibles per a la construcció.

Hi ha connexions elèctriques a prop i hi ha la possibilitat de fer un pou d’aigua.

Visita virtual 360º

Features

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Saionara Jackson

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Saionara Jackson
  • Mallorca Property Guru Saionara Jackson