Propietat en venda Alaró Mallorca

Ubicació a la comarca del Raiguer al centre de Mallorca

Propietat en venda Alaró Mallorca

Alaró és un petit poble i municipi de la comarca del Raiguer al centre de Mallorca.

Històricament central per a la indústria de la fabricació de sabates a Mallorca, el poble ara només té la fàbrica Tony Mora fundada el 1918 que és coneguda per les seves botes de vaquer fetes a mà.

Ara Alaró és un poble popular i ciutat de rodalies, amb la majoria dels seus habitants treballant a la capital de l’illa Palma de Mallorca.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

El Raiguer Mallorca. Situat als antics camins que anaven de nord a sud pel centre de l’illa, el Raiguer és una barreja de grans pobles que sempre s’han beneficiat d’iniciar un centre comercial i pobles més petits de la muntanya que produïen productes essencials per a la capital. carbó, carbó vegetal, gel i bestiar. Els preus dels immobles són relativament elevats amb la demanda de viatgers de Palma i compradors estrangers. Els municipis del Raiguer i les caseries dels municipis –AlaróAlcúdiaBinissalem -Biniagual –BúgerCampanetUllaróConsellIncaLlosetaMancor de la VallMarratxíSa CabanetaPórtolSa PoblaSanta Maria del camíSelvaBiniamarCaimariMoscari

Compare listings

Compare