Propiedad en venta Binissalem Mallorca

Ubicació a la comarca del Raiguer al centre de Mallorca

Propietat en venda Binissalem Mallorca

En venda a Binissalem Mallorca, situada al centre de l’illa amb bones connexions de transport amb Palma de Mallorca i les platges del nord de l’illa Binissalem és un poble petit i vibrant. Famosa per la producció de vi i és la Denominació d’Origen més antiga i més gran de Mallorca. Des dels seus orígens, una comunitat rica de Binissalem té molts edificis històrics grans construïts amb la pedra local per la qual el poble és famós. Binissalem Mallorca produeix vi des del segle XVI. La Denominació d’Origen va ser atorgada a finals de l’any 1990 als vins negres, blancs i rosats de qualitat de la comarca de Binissalem i dels pobles del voltant. Compta amb uns 15 cellers, unes 600 hectàrees de vinya treballades per 80 viticultors que formen part de la DO. Tot i que hi ha molts altres viticultors notables a la comarca de Binissalem que no són membres de l’organització. Segons els lingüistes, el nom de la ciutat pot derivar de Banu Ssálam Fills de la Pau o de Banu Ssálim Fills de Ssálim.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

El Raiguer Mallorca. Situat als antics camins que anaven de nord a sud pel centre de l’illa, el Raiguer és una barreja de grans pobles que sempre s’han beneficiat d’iniciar un centre comercial i pobles més petits de la muntanya que produïen productes essencials per a la capital. carbó, carbó vegetal, gel i bestiar. Els preus dels immobles són relativament elevats amb la demanda de viatgers de Palma i compradors estrangers. Els municipis del Raiguer i les caseries dels municipis –AlaróAlcúdiaBinissalem -Biniagual –BúgerCampanetUllaróConsellIncaLlosetaMancor de la VallMarratxíSa CabanetaPórtolSa PoblaSanta Maria del camíSelvaBiniamarCaimariMoscari

Compare listings

Compare