Propietat en venda Artá Mallorca

Localització a la comarca de Llevante al nord-est de Mallorca

Propietat en venda Artá Mallorca

Propietat en venda a Arta Mallorca, situada al nord-est de l’illa de Mallorca Arta és una petita població a uns 60 km de l’aeroport de l’illa. El paisatge de la zona és muntanyós, la serra oriental de les Serres de Llevant, ocupa més de la meitat de la superfície del municipi amb 25km de litoral verge. Les comunitats administrades per Arta són la Colònia de Sant Pere, la Urbanització Betlem, la Urbanització Montferrutx, la Urbanització Sant Pere i la Urbanització s’Estanyol, totes elles a la banda oest del municipi al litoral de la badia d’Alcúdia. Grans parts d’Artà es troben verges pel seu assentament escàs, que va portar a la designació de reserva natural Parc Natural de la Península de Llevant al nord del terme municipal d’Artà. Les platges i badies són tan verges com el paisatge natural, la majoria són desconegudes pels visitants de l’illa i pot ser difícil arribar a S’Arenal de Sa Canova S’Estanyol S’Arenalet des Verger Sa Font Celada Cala Matzoc Cala Estreta Cala Mitjana Cala Torta la Reserva Marina del Llevant de Mallorca protegeix el litoral i el mar al litoral nord del municipi.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

Immobles en venda a Llevante, al nord-est de Mallorca. Finques Masies Cases de poble Terreny Obra Nova. Llevante, la zona nord-est de Mallorca més coneguda pel Parc Natural de la Península de Llevant, un paisatge més accidentat que la zona central de l’illa, amb menys agricultura i un ambient més salvatge, la regió té moltes menys badies i platges naturals que altres regions. també té menys turisme. Hi ha menys propietats de totes les categories, tant cases de poble com propietats de camp recentment reformades. temps a Mallorca sense necessitat de fer un ús habitual de l’aeroport. Municipis del Llevant de Mallorca, i els nuclis o urbanitzacions associades. ArtáColònia de Sant PereBetlem -Montferrutx -s’Estanyol Capdepera -Cala Rajada -Font de Sa Cala -Cala Gat -Cala Lliteras -Cala Mesquida -Canyamel Manacor -Porto Cristo -s’Illot -Cales de Mallorca -Cala Anguila -Cala Mendia -Son Macià -Cala Murada San Lorenzo del Cardezar -Son Carrió -Son Moro -La Coma -Son Moro – Bonavista Son Servera -Cala Bona -Cala Millor -Costa dels Pins -Port Nou

Logo Mallorca Property Guru

Compare listings

Compare