Propietat en venda Mancor de la Vall Mallorca

Ubicació a la comarca del Raiguer al centre de Mallorca

Escudo de Mancor del Valle
Localització de Mancor de la Vall

Propietat en venda Mancor de la Vall Mallorca

Venda Immobiliària Mancor de la Vall Mallorca. Mancor de la Vall és un petit poble situat als turons sota la Serra de Tramuntana. És tranquil i lent a part del novembre de cada any, quan celebra la seva famosa festa del bolet cada any durant un cap de setmana llarg. L’antic camí que discorre nord-sud per la Serra de Tramuntana passant per Selva Moscari i Biniamar passa per sota del poble, per la qual cosa sovint és passat per alt pels viatgers. Mancor de la Vall es troba als peus del puig de Massanella un dels cims més alts de la Serra de Tramuntana a 1.364 m, envoltat d’una zona muntanyosa coberta de pins i roures. Al camp dels voltants creixen oliveres, ametllers, garrofers i figueres. Alberga fites arquitectòniques com la capella de Santa Llúcia, documentada l’any 1348, i l’anteriorment pròspera possessió de Massanella. Al segle XIX, els habitants vivien de la producció d’oli d’oliva i de la silvicultura, i les muntanyes de dalt del poble encara conserven carboneres, forns de calç i cases de neu que s’utilitzaven per recollir gel durant els mesos d’hivern per vendre’ls als habitants de la costa durant el segle XIX. els mesos d’estiu. El petit llogaret de Biniarroi sobre el poble abandonat durant la dècada de 1950 i després reocupada en anys ressentits forma part de les rutes de senderisme populars de la regió.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

El Raiguer Mallorca. Situat als antics camins que anaven de nord a sud pel centre de l’illa, el Raiguer és una barreja de grans pobles que sempre s’han beneficiat d’iniciar un centre comercial i pobles més petits de la muntanya que produïen productes essencials per a la capital. carbó, carbó vegetal, gel i bestiar. Els preus dels immobles són relativament elevats amb la demanda de viatgers de Palma i compradors estrangers. Els municipis del Raiguer i les caseries dels municipis –AlaróAlcúdiaBinissalem -Biniagual –BúgerCampanetUllaróConsellIncaLlosetaMancor de la VallMarratxíSa CabanetaPórtolSa PoblaSanta Maria del camíSelvaBiniamarCaimariMoscari

Logo Mallorca Property Guru

Compare listings

Compare