Es ven solar urbanitzable a Mallorca, un solar urbà en venda a Binissalem de 329m2 situat al Cami Biniagaul amb un mur de pedra al carrer la parcel·la fa un rectangle d’11 metres per 31 metres. La parcel·la té una edificació de 34 m2 construïts amb pedra en el tram de parcel·la d’11 metres de longitud amb vistes a la carretera. Es podria construir una casa d’aproximadament 160m2 distribuïts en dues plantes amb jardí i piscina. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació.

Binissalem Mallorca, situada al centre de l’illa amb bones connexions de transport amb Palma de Mallorca i les platges del nord de l’illa Binissalem és un poble petit i vibrant. Famosa per la producció de vi i és la Denominació d’Origen més antiga i més gran de Mallorca. Des dels seus orígens, una comunitat rica de Binissalem té molts edificis històrics grans construïts amb la pedra local per la qual el poble és famós. Aeroport 18km Platges 20km.

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard
  • Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard