Propietat en venda Búger Mallorca

Ubicació a la comarca del Raiguer al centre de Mallorca

Propietat en venda Búger Mallorca

Propietat en venda a Búger Mallorca Búger situat al centre de l’illa amb bones comunicacions amb Palma de Mallorca i les platges del nord de l’illa. El poble situat en un turó de poc més de 100 metres que mira cap a la Serra de Tramuntana i el poble de Campanet. Búger és el municipi més petit de Mallorca amb una superfície de 8,29 km² i una població de poc més de 1500 habitants.

Búger té restes prehistòriques d’importància del període talaiòtic de la història de Mallorca, però mai ha tingut un passat industrial, les activitats comercials dels pobles sempre s’han centrat en l’agricultura, la ramaderia i el cultiu de cereals.

Un centre de poble tranquil al voltant de la plaça principal on sembla que poc passa el dia a dia, sí que té una sorpresa amagada al poble.

Una famosa fundació dedicada a totes les formes de música i poesia clàssica. La fundació ACA Àrea de Creació Acústica que acull compositors i músics visitants. La fundació organitza sovint concerts oberts al públic durant els mesos d’estiu tant de música clàssica com de música tradicional mallorquina.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

El Raiguer Mallorca. Situat als antics camins que anaven de nord a sud pel centre de l’illa, el Raiguer és una barreja de grans pobles que sempre s’han beneficiat d’iniciar un centre comercial i pobles més petits de la muntanya que produïen productes essencials per a la capital. carbó, carbó vegetal, gel i bestiar. Els preus dels immobles són relativament elevats amb la demanda de viatgers de Palma i compradors estrangers. Els municipis del Raiguer i les caseries dels municipis –AlaróAlcúdiaBinissalem -Biniagual –BúgerCampanetUllaróConsellIncaLlosetaMancor de la VallMarratxíSa CabanetaPórtolSa PoblaSanta Maria del camíSelvaBiniamarCaimariMoscari

Logo Mallorca Property Guru

Compare listings

Compare