Cala Ratjada ( Capdepera)

Immoble en venda a Cala Rajada Mallorca Cala Rajada sota l’administració de la localitat de Capdepera, al nord-est de Mallorca. Es troba a uns vuitanta quilòmetres de la capital, Palma. És el principal port costaner i nucli turístic del municipi de Capdepera.

Cala Rajada es troba entre les principals destinacions turístiques de l’illa. El turisme va començar a arribar a aquestes terres als anys 60; Abans cala Rajada era un petit port pesquer. El port original encara existeix avui dia, però s’ha convertit més en un destí d’embarcacions turístiques i esportives que el port pesquer que era.

Cala Rajada és el punt més proper entre Mallorca i Menorca, per això ha tingut un paper important en l’economia de l’illa al llarg dels anys. En dies clars, des d’aquí no és difícil veure l’illa de Menorca i la ciutat de Ciutadella.

Aquesta zona de Mallorca és famosa per l’escarpada del seu litoral, així com per la gran quantitat de cales trobades: Capdepera té 40 quilòmetres de litoral amb platges que majoritàriament tenen la Bandera Blava de qualitat atorgada per la Fundació. Educació Ambiental Europea.

Les platges situades prop de la població són: La Pedruscada, Son Moll, Cala Rajada, Cala Gat, l’Olla, Cala Lliteres, Cala Agulla i Cala Moltó.

A més de les platges, són importants per a la zona el port esportiu on s’ha desenvolupat l’activitat pesquera, el far de Capdepera i el Palau March, propietat de la família March.

2 Propietats
Sort by:

Compare listings

Compare