Oportunitat a Binissalem Apartament Planta Baixa
amb una superfície construïda de 169m2, per convertir-se en un apartament amb un pati interior de 10,50m2. La propietat es pot adquirir abans que s’executi el projecte de reconversió o quan s’hagi acabat el projecte de reforma.
Quan estigui acabada, la propietat tindrà aquesta distribució com a tres habitacions.
Saló Menjador i Cuina 58,82m2
Rebost 3,85m2
Distribuïdor 5,43m2
Safareig 3,65m2
Dormitori 1º 31,34m2
Dormitori 2º 14,33m2
Dormitori 3º 12,07m2
Bany 1º 5,80m2
Bany 2º 3,96m2
Superfície habitable total 139,25m2

Binissalem Mallorca, situada al centre de l’illa amb bones connexions de transport amb Palma de Mallorca i les platges del nord de l’illa Binissalem és un poble petit i vibrant. Famosa per la producció de vi i és la Denominació d’Origen més antiga i més gran de Mallorca. Des dels seus orígens, una comunitat rica de Binissalem té molts edificis històrics grans construïts amb la pedra local per la qual el poble és famós.

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard
  • Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard