Propietat en venda Campanet Mallorca

Ubicació a la comarca del Raiguer al centre de Mallorca

Propietat en venda Campanet Mallorca

Campanet es troba al nord-est de l’illa de Mallorca, enclavat als contraforts de la serra de Tramuntana de Mallorca. Campanet és un poble amb encant que té vistes obertes al nord-est de la badia d’Alcúdia i el camp de l’interior de Mallorca i els cims de la Tramuntana al nord-est del poble. Tot i que Campanet forma part de la comarca del Raiguer, gran part del seu territori està situat a la serra de Tramuntana, una de les zones més impressionants de Mallorca des del punt de vista paisatgístic i una de les més destacades quant a espais naturals i culturals. Antigament l’economia de Campanet es basava en el sector agrícola, després durant un temps va ser la indústria del calçat. Actualment, gran part dels habitants del poble treballen en els sectors de serveis a la badia d’Alcúdia i Pollença. Els amants de l’aire lliure se sentiran com a casa amb quilòmetres de rutes de senderisme i ciclisme que serpentegen per la serra de Tramuntana, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. La plaça Major és central per a la vida social del poble durant els mesos d’estiu amb una selecció de cafeteries i restaurants, durant els mesos d’hivern el ritme és més lent, més tranquil, ideal per a aquells que busquen un respir d’un estil de vida ocupat.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

El Raiguer Mallorca. Situat als antics camins que anaven de nord a sud pel centre de l’illa, el Raiguer és una barreja de grans pobles que sempre s’han beneficiat d’iniciar un centre comercial i pobles més petits de la muntanya que produïen productes essencials per a la capital. carbó, carbó vegetal, gel i bestiar. Els preus dels immobles són relativament elevats amb la demanda de viatgers de Palma i compradors estrangers. Els municipis del Raiguer i les caseries dels municipis –AlaróAlcúdiaBinissalem -Biniagual –BúgerCampanetUllaróConsellIncaLlosetaMancor de la VallMarratxíSa CabanetaPórtolSa PoblaSanta Maria del camíSelvaBiniamarCaimariMoscari

Logo Mallorca Property Guru

Compare listings

Compare