Solar edificable en venda Mallorca Campanet

Raiguer-Centre, Mallorca, Campanet
  • €200,000
A la venda

Resum

  • 370
  • Parcel · la m²

Solar edificable en venda Mallorca, situat a la zona alta del poble de Campanet prop de la plaça de Son Puca, sobre la plaça principal del poble, la plaça Major. La parcel·la té vistes obertes a l’est de la badia d’Alcúdia i el litoral fins a la península d’Artà. La mida de la parcel·la, de 370m2 ofereix l’opció d’una casa de 300m2 amb tres o quatre habitacions i dos banys en dos nivells amb jardí de 150m2, piscina i garatge.

Campanet és un poble popular amb vistes a les muntanyes de la Serra de Tramuntana al Nord i des de la seva posició elevada obre vistes al camp del Pla de Mallorca i al Parc Natural Nacional de l’Albufera Mallorca. Els temps de viatge des de Campanet són de 35 minuts fins a l’aeroport, 10 minuts fins a My School, l’Escola Internacional de Crestatx i 15 minuts fins a les platges de la badia d’Alcúdia.

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Saionara Jackson

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Saionara Jackson
  • Mallorca Property Guru Saionara Jackson