En venda a Llucmajor Sa Torre

Migjorn de Mallorca-Sud-Est, Mallorca, Llucmajor
  • €470,000
A la venda

Resum

  • 339
  • 1236
  • Parcel · la m²

Es ven a Llucmajor un solar urbà. Exploreu les vistes idíl·liques de la badia de Palma des d’aquesta increïble parcel·la en venda a Llucmajor. A només dos minuts caminant del Mirador de sa Torre, el terreny de 1236m2 té un projecte bàsic per a casa. Sa Torre que compta amb uns 2500 habitants es troba al sud de l’estació costanera de l’Arenal ia vint minuts de l’aeroport. El poble està poc desenvolupat per al turisme, ja que la costa és escarpada amb penya-segats i camins per caminar fins a petites cales amb bells llocs per fer immersió lleugera. Hi ha unes vistes fantàstiques de la badia de Palma i les postes de sol són famoses.
La parcel·la que s’ofereix a la venda té un projecte bàsic per a casa d’un sol nivell de 338m2 amb piscina i pati a la part oest de la casa. Accés a una terrassa al terrat que tindrà vistes obertes al mar i les postes de sol a última hora de la tarda. Si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres per obtenir més informació.

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard
  • Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard