Destacats

Solar edificable en venda Mallorca, Binissalem

Raiguer-Centre, Mallorca, Binissalem
  • €160,000
A la venda

Resum

ID Propietat: 547
  • 110
  • Parcel · la m²

En venda Mallorca, al poble de Binissalem un solar urbanístic edificable de 110m2. Situada en una zona històrica del poble en un atzucac, aquesta parcel·la en venda a Binissalem ofereix opcions per a una casa individual de 189m2 amb 94m2 distribuïts en dues plantes o dues cases de 94m2 cadascuna amb 47m2 a cada planta. Els serveis públics de clavegueram, aigua i electricitat estan disponibles al carrer. Orientació sud-oest, amb vistes urbanes sense obstacle. Els plànols que es mostren són una proposta de dues cases amb dues habitacions cadascuna amb dutxa en suite i un lavabo de cortesia a la planta baixa. El saló i la cuina envolten un pati interior.

Binissalem es troba al centre de l’illa amb bones connexions de transport amb Palma de Mallorca i les platges del nord de l’illa Binissalem és un poble petit i vibrant. Famosa per la producció de vi i és la Denominació d’Origen més antiga i més gran de Mallorca. Des dels seus orígens, una comunitat rica de Binissalem té molts edificis històrics grans construïts amb la pedra local per la qual el poble és famós.

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard
  • Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard