Propietat en venda Consell Mallorca

Ubicació a la comarca del Raiguer al centre de Mallorca

Consell Majorca
Map Consell Mallorca

Propietat en venda Consell Mallorca

Finca en venda a Consell, un poble de l’interior de Mallorca sota el poble d’Alaró a la terra baixa agrícola sota la Serra de Tramuntana. Situat entre Sant Maria del Cami i Binissalem a la Ma-13A, el poble és conegut pel seu de rastro que se celebra cada diumenge al matí de 8.30 a 13.30 h que atrau gent de tota Mallorca que busquen antiguitats i objectes vintage a preus assequibles. Menys coneguda és la Bodega Ribas, el celler de la part sud del poble del carrer de Muntanya, els seus vins són d’alt nivell i són molt populars entre els habitants. El poble es troba al voltant de la plaça Major, que té els restaurants i cafeteries més populars, a la part sud del poble. La majoria dels residents del poble es desplacen a Palma per treballar amb tren o per autopista, ambdós accessibles des del poble. Les cases acostumaven a ser més petites, ja que històricament el poble albergava treballadors agrícoles en lloc de propietaris, i normalment els preus són lleugerament més baixos que els dels pobles dels voltants.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

El Raiguer Mallorca. Situat als antics camins que anaven de nord a sud pel centre de l’illa, el Raiguer és una barreja de grans pobles que sempre s’han beneficiat d’iniciar un centre comercial i pobles més petits de la muntanya que produïen productes essencials per a la capital. carbó, carbó vegetal, gel i bestiar. Els preus dels immobles són relativament elevats amb la demanda de viatgers de Palma i compradors estrangers. Els municipis del Raiguer i les caseries dels municipis –AlaróAlcúdiaBinissalem -Biniagual –BúgerCampanetUllaróConsellIncaLlosetaMancor de la VallMarratxíSa CabanetaPórtolSa PoblaSanta Maria del camíSelvaBiniamarCaimariMoscari

Logo Mallorca Property Guru

Compare listings

Compare