Posesión Mallorquina Can Macia

Raiguer-Centre, Mallorca, Binissalem
  • €4,500,000
A la venda

Resum

  • 11
  • Dormitoris
  • 3
  • Banys
  • 2297
  • 404918
  • Parcel · la m²

Posesión Mallorquina Can Macia és una finca històrica mallorquina que data del segle XVI. Situat sobre el poble de Binissalem dins de la zona vitivinícola més important de Mallorca, amb nombrosos cellers als voltants. Can Macia des de la seva posició elevada de 230 metres sobre el nivell del mar té vistes panoràmiques de l’interior de l’illa cap al sud. La casa principal té vuit habitacions i un bany distribuït en tres nivells, la casa d’hostes adjacent disposa de tres habitacions i dos banys. La propietat inclou diversos altres edificis tots reunits al voltant del pati dels edificis principals. Aquests inclouen una premsa d’oli d’oliva i un graner molt gran. S’han fet addicions modernes a la propietat en períodes ressentits i piscina amb casa al costat de la piscina i una pista de tennis de mida completa. La gran parcel·la de la finca està idealment situada amb un terreny i els microclimes necessaris per a l’elaboració de vins de qualitat, tant blancs com negres.

Múltiples opcions estan a disposició d’un comprador d’un habitatge particular de prestigi, o opcions comercials enfocades al vi i la gastronomia del Raiguer de Mallorca.

Binissalem Mallorca, situada al centre de l’illa amb bones connexions de transport amb Palma de Mallorca i les platges del nord de l’illa Binissalem és un poble petit i vibrant. Famosa per la producció de vi i és la Denominació d’Origen més antiga i més gran de Mallorca. Des dels seus orígens, una comunitat rica de Binissalem té molts edificis històrics grans construïts amb la pedra local per la qual el poble és famós. Aeroport 18km Platges 20km.

Features

Bany
Calefacció i refrigeració
Característiques de l'interior
Característiques Extra Especials
Cuina
Documents de propietat
Dormitori
Escoles Internacionals Mallorca
Estat de la propietat
Garatge i Pàrquing
Jardí
Paviment
Piscina
Seguretat de la propietat
Ubicació de la propietat
Utilitats i Serveis Públics / Aigua / Electricitat
Vistes de la propietat

Presentació

Informació de contacte

Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard

Contacti'ns sobre aquesta propietat

EXENCIÓ DE RESPONSABILITAT Tota la informació continguda en aquest lloc web es considera fiable però no està garantida. Totes les propietats estan subjectes a un avís previ de venda, canvi o retirada. Mallorca Property Guru creu que tota la informació és correcta però no assumeix cap responsabilitat legal per a la seva exactitud. Heu de consultar els vostres assessors per a una verificació independent de qualsevol propietat.

Immobles similars

Compare listings

Compare
Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard
  • Mallorca Property Guru Carmen Dols Bastard