Finca

Finca en venda a Mallorca, el terme finca es refereix a un tros de terreny rural o agrícola amb una casa o edificis agrícoles. En els nostres llistats de propietats en trobareu tots dos, tots amb la mida de qualsevol edifici de l’any de construcció i la mida del terreny. La mida de l’edifici, la seva antiguitat i la superfície del terreny, són molt importants. Les llicències per construir o reformar edificis rurals estan regulades per l’edat i la mida de l’edifici i la mida del terreny on es troba.

La superfície mínima d’un terreny és de 14.200m2 per obtenir una llicència per construir o reformar amb algunes excepcions si l’edifici de la parcel·la és més antic del 1956 i encara té un sostre. Si el propietari pot mostrar una llicència de construcció que ha rebut el seu certificat final anterior a les presents normes.

Si voleu comprar una casa rural a Mallorca, també podeu veure els nostres llistats de cases rurals. Si voleu construir, tenim llistats de solars edificables i noves construccions.

Si voleu més informació sobre venda de finques a Mallorca o teniu dubtes sobre la normativa urbanística. Poseu-vos en contacte amb nosaltres

31 Propietats
Sort by:

Compare listings

Compare