Projecte de reforma

Propietats de reforma en venda a Mallorca. Disposem d’immobles a reformar a la majoria de zones de Mallorca. Tot tipus de propietats; finques, casa adossada, xalets, xalets, apartaments.

Les cases de poble i de poble es poden renovar amb una llicència de l’ajuntament del poble on es troba la propietat.

És possible que algunes parts de les propietats del poble no siguin legals abans de comprar el propietari que hagi de presentar un certificat de l’ajuntament que no ha de resoldre cap multa ni comissió (Certificado de Inexistencia de Infración Urbanística).

Si hi ha multes o honoraris, el vostre advocat i arquitecte haurien de discutir amb el propietari de la propietat, la restauració de la legalitat de la propietat i el pagament de qualsevol sanció abans de comprar.

Els xalets i xalets en parcel·les urbanes també poden necessitar el mateix procés de compra que una casa de poble o una casa de poble. Establir la legalitat de la propietat amb un certificat d’inexistència d’infracció urbanística.

Qualsevol propietat rústica de menys de 14.200m2 amb més de 142m2 de construcció si es construeix després del 1987, independentment de si té una cèdula o no, estarà conforme a la normativa actual, serà il·legal d’una forma o altra, no es permetrà cap reforma de la propietat normativa urbanística del Consell de Mallorca.

Per reformar una propietat en terreny rústic amb casa de 300m2, necessitareu una parcel·la de 30.000m2 més per concedir la propietat. És legal i es pot reformar o modificar.

És possible reformar propietats en parcel·les més petites, però han d’haver estat construïdes i registrades abans del 1956 i cal una prova detallada que demostri que la propietat té l’estatus legal per reformar.

Si us plau, feu-nos arribar els vostres requisits i els podem discutir, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

27 Propietats
Sort by:

Compare listings

Compare