Propietat en venda Inca Mallorca

Ubicació a la comarca del Raiguer al centre de Mallorca

Property for sale Inca Majorca Map

Propietat en venda Inca Mallorca

Propietat en venda Inca Mallorca. Inca és la capital de la comarca del Raiguer a Mallorca famosa per les seves indústries de calçat i cuir. La majoria de les oficines administratives de la regió es troben a Inca, inclosos els jutjats i les oficines del registre de la propietat. La ciutat és una barreja de punts de venda per a empreses més grans com Camper Shoes, grans supermercats i zones urbanes d’apartaments i cases. Connectat al nord de l’illa per l’autopista i amb Palma de Mallorca pels serveis de tren i autobús amb bones escoles i botigues són populars entre els viatgers. Sovint es passa per alt el centre històric d’Inca que envolta l’ajuntament, dos carrers paral·lels a l’ajuntament i la plaça principal amb edificis que daten del segle XVII al segle XX. Inca cobra vida realment al novembre de cada any, quan el seu festival anual Dijous Bo recorda Mallorca i els seus visitants Inca va ser un dels centres agrícoles més influents de Mallorca. Celebrat durant un cap de setmana, els carrers s’omplen de gent tant per visitar les nombroses parades del mercat, com també per visitar les exposicions d’artesania tradicional i les races històriques de les illes d’animals de granja. Inca atrau visitants i compradors d’arreu Raiguer cada dia, però com moltes petites capitals regionals, el camp és a pocs minuts, de manera que els residents gaudeixen no només dels avantatges de tots els serveis que s’ofereixen, sinó també del paisatge de l’interior de Mallorca i de les platges del nord de Mallorca amb el Sierra de Tramontana com a teló de fons de la ciutat.

Immobles en venda a Mallorca. Quin tipus d’immoble busques a Mallorca? Una finca rural, casa de poble amb encant, un projecte per crear la teva casa ideal?. Contacta’ns i t’ajudarem amb la teva cerca.

El Raiguer Mallorca. Situat als antics camins que anaven de nord a sud pel centre de l’illa, el Raiguer és una barreja de grans pobles que sempre s’han beneficiat d’iniciar un centre comercial i pobles més petits de la muntanya que produïen productes essencials per a la capital. carbó, carbó vegetal, gel i bestiar. Els preus dels immobles són relativament elevats amb la demanda de viatgers de Palma i compradors estrangers. Els municipis del Raiguer i les caseries dels municipis –AlaróAlcúdia Binissalem -Biniagual –BúgerCampanetUllaróConsellIncaLlosetaMancor de la VallMarratxíSa CabanetaPórtolSa PoblaSanta Maria del camíSelvaBiniamarCaimariMoscari

Logo Mallorca Property Guru

Compare listings

Compare